Udskiftning af el-tavle og HPFI-relæ

Er det blevet tid til udskiftning af el-tavle? Så er du kommet til det rette sted. Hos Wiscom har vi 12 års erfaring med alle former for el-arbejde, herunder el-tavler, HPFI-relæ og gruppeafbrydere. Vi er med andre ord specialister, og der er ikke den opgave, som vi ikke kan varetage.

Vi udskifter el-tavler og udfører anden el-service i bl.a. Tikøb, Helsingør og resten af Nordsjælland samt i de øvrige dele af landet. Vores kunder kan være private boligejere, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger med videre.

El-arbejde ved nybyggeri, tilbyggeri og renovering

Vi udfører alle former for el-arbejde i forbindelse med nybyggeri, tilbyggeri og renovering. Vi har stor erfaring og har specialiseret os indenfor bl.a. el-tavler, HPFI-relæ og automatsikring. Derfor kan vi hjælpe med kompetent rådgivning og vejledning, så du vælger den bedste og mest korrekte løsning. Samtidig kan du være sikker på, at vi har en løsningsorienteret tilgang til både de små og store udfordringer.

Aktuelt har vi 12 års erfaring som elektrikere, og vi er naturligvis medlem af TEKNIQ. Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave, herunder med tavler, relæer og gruppeafbrydere hos private og erhverv. Ingen opgave er for lille eller for stor for os, og vi har naturligvis en god timepris.

Vi tilbyder udskiftning af el-tavle, hvis den gamle er forældet, defekt eller for lille. Vi monterer også el-tavler ved nybyggeri, ligesom vi flytter el-tavler ved ombyggeri. Måske vil du have den over på en anden væg eller i et andet rum. Det klarer vi, men der er naturligvis nogle regler, som skal overholdes. Det betyder, at gamle tavler ikke kan flyttes, hvis de ikke kan godkendes igen. Det vil i så fald være nødvendigt med en ny el-tavle.

Hvad er en gruppetavle?

El-tavlen, som også kaldes for gruppetavlen, er knudepunktet for alle husets el-installationer. Gruppetavler har bl.a. en fejlstrømsafbryder, som skal sikre mennesker mod stød, hvis noget går galt i en el-installation. De fleste tavler har efterhånden et HPFI-relæ. Det er lovpligtigt i nye installationer, men der er stadig mange installationer, som har en gammel fejlstrømsafbryder.

En gruppetavle har også en række gruppeafbrydere, som skal beskytte mod overbelastning og brand. En traditionel afbryder består af en smeltesikring, som brænder over og skal udskiftes, hvis der opstår en overbelastning eller kortslutning et sted i boligen. En moderne afbryder består af en automatsikring, som ikke skal udskiftes, men blot slås til igen. Dermed slipper du for at skulle have ekstra sikringer liggende.

Hvad koster udskiftning af el-tavle?

Prisen for udskiftning af el-tavle afhænger af en række forskellige forhold, men vi kommer gerne ud for at kigge på din nuværende installation.

Vores vejledende pakkepriser er:

  1. ​Udskiftning af gruppetavle og måleramme i en bolig inklusive installering og montering samt udvidet KLS-rapport: Startprisen er 4.500 kroner eksklusive moms​.
  2. ​Udskiftning af gruppetavle i en bolig inklusive installering og montering samt udvidet KLS-rapport: Startprisen er 2.500 kroner eksklusive moms.
  3. ​Udskiftning af defekt HPFI-relæ: Startprisen er 895 kroner eksklusive moms.

Derudover tilbyder vi faste timepriser for elektrikere og teknikere samt ved vagtudkald, hvor vi har døgnvagt, hvis du oplever et akut problem med en el-installation.

Hør mere om el-tavler og få et uforpligtende tilbud

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig yderligere information om muligheden for udskiftning af en el-tavle. Vi laver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, og vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse af opgaven.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 70 20 20 88, eller du kan skrive til vores e-mail el@wiscom.dk. Vi vender tilbage med en besvarelse på din e-mail så hurtigt som muligt. ​

Indhent et skræddersyet tilbud​

Udfyld formularen herunder med dine ønsker og vi vender tilbage inden for 24 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​12 års erfaring som elektriker

Hos Wiscom har vi mange års erfaring, hvilket sikrer, at kvaliteten er i top.

Ingen opgave er for stor

Vi er specialister indenfor faget og laver det hele både store som små opgaver.

​Medlem af Tekniq

Vi er medlem af Tekniq, hvilket sikrer dig garanti på udført arbejde.

​Uforpligtende tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du ønsker dette.

Om os

Wiscom bygger på en del års konstant positiv udvikling og erfaring.

Gennem årene har vi betjent en lang række gode kunder, som er kommet igen og igen.

facebook_round

Åbningstider

​Man-fredag

07:30-17:00

​Lør-søndag

Lukket

​Vi er medlem af:

Kontakt os

Wiscom ApS

Esrumvej 421, 3080 Tikøb

CVR: 39847787

E-mail: el@wiscom.dk